Blogs·Blogs overig

Download trainingsopkomst en wedstrijdstatistieken

Als voetbalcoach is handig om bij te houden hoe vaak spelers de training bezoeken. Sommige coaches koppelen hier aan het einde van het seizoen een prijsje aan. Hoe kan je op een eenvoudige manier de opkomst bijhouden? Daarvoor heb ik de Trainingsopkomst-en-wedstrijdstatistieken.xlsx (5800 downloads) gemaakt. Als extraatje heb ik nog een tabblad toegevoegd waar je wedstrijdstatistieken kan bijhouden.

Het document
In het excel-document tref je 2 tabbladen aan: trainingsopkomst en wedstrijdstatistieken. Het tabblad trainingsopkomst bevat de volgende functionaliteiten:

  • Bij de kolom ‘spelers’ kan je de naam van de spelers invullen
  • De kolommen ‘spelers’ en ‘totaal’ zijn vastgezet zodat je deze altijd blijft zien ongeacht hoever je naar rechts gaat in het bestand
  • Als een speler op de betreffende datum heeft getraind, voer dan het cijfer 1 in, in de kolom ‘totaal’ wordt het aantal automatisch opgeteld. Als een speler niet heeft getraind, laat de kolom dan leeg
  • Als je de data in de reeks wil aanpassen hoef je alleen de kolommen waar 4 augustus en 6 augustus in staan aan te passen, de hele reeks wordt dan automatisch aangepast (formule = datum + 7)

In het tabblad ‘wedstrijdstatistieken’ kan je diverse statistieken bijhouden die je relevant acht voor je team. Uiteraard kan je zelf nog meer statistieken toevoegen die je bij wilt houden.

Diverse wedstrijdstatistieken

Veel plezier met dit format!

Een gedachte over “Download trainingsopkomst en wedstrijdstatistieken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *