Blogs·Blogs overig

Het trainingvoorbereidingsformulier (gratis download)

Op de website staan verschillende downloads maar nog geen trainingvoorbereidingsformulier (tvf). Daar is nu verandering in gekomen.

Onder het tabblad downloads staat vanaf heden een gratis te downloaden tvf. De download staat online als word-bestand zodat je het formulier zelf nog eenvoudig naar wens kan aanpassen.

Het trainingvoorbereidingsformulier

Het tvf
Bij algemeen kan je invullen welke training het is (de hoeveelste van het seizoen), de datum, mededelingen die je wil doen en wat de doelstelling van de training is.

Bij selectie kan je bij aanvang van het seizoen je hele selectie invullen en vervolgens op trainingsavonden de afwezigen doorstrepen. Onder de selectie vul je in hoeveel spelers je tot je beschikking hebt, zowel veldspelers als keepers.

Vervolgens vul je het programma in van je training. Bijvoorbeeld oefening 1 een warming-up die 10 minuten duurt. Oefening 2 een pass/trapvorm van 10 minuten etc.

Op de lijntjes kun je vervolgens oefenvormen uitwerken. Door bijvoorbeeld een pass/trapvorm uit te tekenen en methodische stappen te noteren.

Op pagina 2 staan twee voetbalvelden. Daar kan je ook oefenvormen uitwerken of de indeling van de partijvorm alvast invullen.

Print het formulier dubbelzijdig uit zodat je op één papier je hele training bij de hand hebt.

Veel plezier met dit formulier! Opmerkingen zijn welkom!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *